10 ledige stillinger i Valdres nå

Blant mange spennende stillinger søkes det nå også etter en tingrettsdommer, reholdsleder, bookingsjef og antikvarisk håndverker i Valdres (Foto: Anne Marte Før)

Det er høst og herlige farger i naturen utenfor vinduene i Valdres. Lurer du på hvilke jobbmuligheter som finnes i regionen vår, eller vurderer å bytte beite, så er dette noen av mulighetene for en jobb i bygda vår akkurat nå.

Alle ledige stillinger i Valdres ser du nederst i artikkelen.

10 utvalgte stillinger

Førstekonservator (Frist: 11. okt)
Valdresmusea søker en førstekonservator for å koordinere og sikre en god utvikling på forskingen ved museet. Konservatoren skal bygge bruer til universitets- og høyskolemiljøene, og utvikle prosjekter som bringer ny kunnskap inn i egen organisasjon og ut til ulike publikumsgrupper.

Avdelingsleder for tilrettelagte tjenester (Frist: 22. sept)
Tilrettelagte tjenester i Etnedal kommune søker en engasjert og motivert avdelingsleder som liker utfordringer og brenner for faglig kvalitet.

Helsefagarbeider (Frist: 30. sept)
Vang kommune har ledig 100 % fast stilling for helsefagarbeider ved korttid og hjemmesykepleien. Stillingen har tredelt turnus.

Tingrettsdommer (Frist: 6. okt)
Ved Vestre Innlandet tingrett er det ledig stilling som tingrettsdommer, med kontorsted på Fagernes. Du vil måtte regne med å arbeide opp mot halvparten av tiden på Gjøvik, 1 til 2 uker i måneden. 

Renholdsleder (Frist: 23. sept)
Vestre Slidre kommune søker renholdsleder for kommunale bygg og for renhold praktisk bistand

Saksbehandler byggesak (Frist: 7. okt)
Vestre Slidre kommune har ledig 100 % fast stilling som saksbehandler for byggesak / spredte avløp ved Plan, teknisk, miljø og samfunnsutvikling, avdeling forvaltning. 

Ergoterapeut i hjemmetjenesten (Frist: 2. okt)
Sør-Aurdal kommune søker en engasjert og dyktig ergoterapeut i 100% fast stilling som vil være med å gjøre en forskjell i menneskers liv.

Pedagogisk leder (Frist: 22. sept)
Beito barnehage søker deg som vil lede det daglege arbeidet med planlegging, gjennomføring, dokumentasjon og vurdering av enkeltbarna og barnegruppa og skape et trygt og utviklande miljø for barn.

Vinjerock søker bookingsjef (Frist: 1. okt)
En av festivalnorges mest spennende stillinger er ledig!

Antikvarisk håndverker (Frist: 11. okt)
Stillingen er underlagt Antikvarisk seksjon som har ansvar for restaurering og vedlikehold av antikvariske hus og anlegg, samt arbeid med videreføring av tradisjonell håndverkskunnskap.

Alle ledige stillinger

Her på Velg Valdres har vi samlet nasjonale og kommunale stillingsportaler for ledige jobber i Valdres. Vi har også oversikt over kontorfellesskap i kommunene og hva Valdres næringshage kan bidra med om du vil skape noe i regionen vår.

Mer om å leve, bo, arbeide og ha en meningsfull fritid i Valdres: Velg Valdres
Lurer du på noe om det å bo og leve i Valdres? Ta kontakt med oss