Om
Tyinlam er basert på de fantastiske natur- ressursene vi har rundt oss, og som gir grunnlaget for lammekjøtt, pinnekjøtt og fenalår i særklasse. Saftig, kjøttfullt og naturlig mørnet, med smaken av urter og høyfjell.
Vi har stor respekt for og er veldig glad i dyrene våre. De følges tett året rundt, og spesielt fra lamming på våren og videre gjennom en lang og frodig sommer på beite.Store og små går fritt fra gården vår øverst i fjellbygda Vang i Valdres og oppover fjellsidene etter hvert som ferske skudd og friskt gress vokser frem etter vinteren. De har høyfjellene på 1450 moh rundt Tyinvannet og Jotunheimen som mål.
Den friske høyfjellskosten gir oss et naturlig urtemarinert lammekjøtt med høyt næringsinnhold og gode verdier av Omega- 3. For å bevare denne kvaliteten blir alle produkter av Tyinlam laget direkte av høstens råvarer - fra fjell til bords
Ferske pinnesider og lammelår behandles med kjærlighet og bades i havsalt, før de svaier i frisk fjelluft frem til vi med stolthet kan levere ut vårt eget håndverk til alle kunder - uten mellomledd.
Bestill gjerne produkter direkte fra oss, eller se etter Tyinlam på menyen hos utvalgte spisesteder i Valdres.
Historien om oss og vår produksjon kan du følge gjennom hele året på Facebook og Instagram: "Tyinlam", og vi håper virkelig at maten vil smake!