Restaurant Skadir
Om
Skåbu Fjellhotell er et nyoppusset, familiedrevet boutiqehotell, som har skapt en unik gastronomisk perle av en restaurant i den norske fjellheimen, Restaurant Skadir.
Restaurant Skadir vektlegger smaken av norske fjell og lokale råvarer med mest mulig rene og naturlige ingredienser. Kjøkkenet benytter friske råvarer tilgjengelig i sesong, villsau og fjellgris fra eget gårdsbruk og vilt og fjellørret fra lokale fiskevann. Restauranten er åpen for alle. Bord til middag i restauranten må reserveres senest innen kl. 12,00 samme dag. For lunchservering trengs ingen reservasjon. Telefon +47 61 29 55 00 eller booking@skabufjellhotell.no. Si gjerne fra om allergener eller spesielle ønsker.
Skåbu Fjellhotell og Restaurant Skadir med kjøkkensjef Lukasz Socha har nylig blitt tildelt to sirkeler i 360 Eat guide. Besøk oss for en uforglemmelig matopplevelse! Les mer her.
TripAdvisor
TripAdvisor Traveller Vurdering:
- Service
- Verdi
- Renslighet
- Sted
- Ypperlig47
- Svært bra2
- Gjennomsnitt0
- Dårlig0
- Forferdelig0
Siste anmeldelser:
- OnAir64268560881Oslo, NorgeType reise:ParSkåbu fjellhotell en god opplevelse fra første stund.25/07/2024Vi kom for første gang til Skåbu fjellhotell og det blir ikke siste gang Vi hadde store forventninger til Tastin-menyen og forventningene ble innfridd. Fantastisk mat med bare lokale råvarer... Les hele anmeldelsen
- Ole-Jacob HVeldig hyggelig verter og fantastisk mat24/08/2024Fantastisk service, mat og omgivelser. Gode opplevelser med leie av elsykkel og fin tur på Jotunheimvegen og gode historier fra Henrik underveis. Unike matopplevelser med 5-retters middag med gode... Les hele anmeldelsen
- rolfhugohBergen, NorgeType reise:ParFANTASTISK STED - MAT OG PERSONALE29/08/2024Min kone og jeg var på hotellet i perioden 18.-21. august i år. Det var fantastisk dager med høy trivselsfaktor og preg av optimal sjelebot. For det første er omgivelsene ved foten av Jotunheimen... Les hele anmeldelsen