Restaurant Skadir
Om
Skåbu Fjellhotell er et nyoppusset, familiedrevet boutiqehotell, som har skapt en unik gastronomisk perle av en restaurant i den norske fjellheimen, Restaurant Skadir.
Restaurant Skadir vektlegger smaken av norske fjell og lokale råvarer med mest mulig rene og naturlige ingredienser. Kjøkkenet benytter friske råvarer tilgjengelig i sesong, villsau og fjellgris fra eget gårdsbruk og vilt og fjellørret fra lokale fiskevann. Restauranten er åpen for alle. Bord til middag i restauranten må reserveres senest innen kl. 12,00 samme dag. For lunchservering trengs ingen reservasjon. Telefon +47 61 29 55 00 eller booking@skabufjellhotell.no. Si gjerne fra om allergener eller spesielle ønsker.
Skåbu Fjellhotell og Restaurant Skadir med kjøkkensjef Lukasz Socha har nylig blitt tildelt to sirkeler i 360 Eat guide. Besøk oss for en uforglemmelig matopplevelse! Les mer her.
TripAdvisor

- Service
- Verdi
- Renslighet
- Sted
- Ypperlig49
- Svært bra2
- Gjennomsnitt0
- Dårlig0
- Forferdelig0
Siste anmeldelser:
- rolfhugohBergen, NorgeType reise:ParFANTASTISK STED - MAT OG PERSONALE29/08/2024Min kone og jeg var på hotellet i perioden 18.-21. august i år. Det var fantastisk dager med høy trivselsfaktor og preg av optimal sjelebot. For det første er omgivelsene ved foten av Jotunheimen... Les hele anmeldelsen
- Paal KEn perle i Gudbrandsdalen19/02/2025Skåbu Fjellhotell er en skjult perle i den vakre Gudbrandsdalen, omgitt av storslått natur og en ro som gjør oppholdet helt spesielt. Fra første øyeblikk merkes den varme gjestfriheten fra... Les hele anmeldelsen
- Mari-Ann NStillheten, gourmet- måltidene, naturopplevelser, et svært hyggelig vertskap.08/04/2025Skåbu fjellhotell er en opplevelse for kropp og sjel, en svært varm og inkluderende atmosfære, hjemmekoselig pluss en svært høy kvalitet på måltidene. Turene fra hotellet, til Espedalen, Skardfjell... Les hele anmeldelsen