TellTur og turmålkonkurranser i Valdres 2024

Turmålkonkurranser er et populært konsept i Valdres (Foto: Yngve Ask)

Endelig er sesongen her. Tursko, ryggsekk og deilig niste skal få være med på den årlige jakten etter friluftsopplevelser, og kanskje også turtroféer?

Fjellstafetten i Øystre Slidre, Sommertrimmen i Skrautvål, Sommervandringen i Nord-Aurdal, Turkarusellen i Sør-Aurdal og Turmål i Vestre Slidre er turmålkonkurranser som engasjerer både fastboende og hytteinnbyggere i Valdres gjennom sommersesongen. Det er digital registrering av turmålene, samt kartløsninger du kan følge på mobilen, alt via nettsiden www.telltur.no og app.

Les mer på telltur.no/valdres

Folk er allerede i gang med å registrere turmålene sine i disse dager.

- Flere av de kjente turmålkonkurransene i Valdres er i gang eller starter snart. Vi ønsker alle lykke til med årets jakt etter turmål og en herlig sommersesong i Valdres-naturen, sier daglig leder i Valdres friluftsråd, Ina Syversen.

Hvordan komme i gang:

Lag deg en bruker på www.telltur.no (logg inn/Registrer oppe til høyre), eller i appen. Velg Valdres friluftsråd som ditt friluftsråd.

Det er to måter å registrer turene du har vært på:

Via nettsiden - Telltur.no

Ta bilde av koden på turmålet og logge inn på datamaskinen når du kommer hjem og registrere koden ved å velge "Registrer en tur" fra menyen oppe til høyre. Eller ved å logge inn på din bruker på din mobil og registrer turen på nettsiden.

Via app – «Norgeskart friluftsliv»

Har du appen kan du sjekke inn på turmålet når du er ved målet ved å trykke "Sjekk inn" i appen. Appen leser det når du er 50 meter fra målet.

Du leser mer hvordan du gjør det her: "Om TellTur"

Nyheter Fra Valdres

se Valdresnyheter

News

juni 2024

  • - Jeg har tro på landbruketOnsdag, 26. juni 2024

    Gårdsbesøk, drodling og forankring: Prosjektleder for "Framtidstru i Valdres-landbruket", Gunhild Bergene, tok med…

  • Dette er beste kurv 2024Lørdag, 22. juni 2024

    Gullvinnerne under Valdresgildet 2024 (f.v.): Bente Rakstad (Moahaugen Gard), Steinar Vilhelmshaugen (Vilhelmshaugen Gourmetkurv), Rakel og Ruben…

  • Tilrettelagt for kommunal utbygging av fiber til Hedalen NordMandag, 17. juni 2024

    Kommunal utbygging av fiber til adresser i dette området (Hedalen nord/Åsli) ble vedtatt av kommunestyret i Sør-Aurdal kommune…

  • Valdres sommersymfoni – 30 år!Mandag, 17. juni 2024

    Valdres sommersymfoni og åpningskonsert på Valdres folkemuseum (Arkivfoto: Fredrik Holte Breien)

    Fredag 21. juni braker det løs…

mai 2024

>
>
>
visitvaldres