Om
Noraker Gård er en gammel slektsgård som har drevet med rakfisk i mange generasjoner. Gården er rik på kultur, historie og tradisjoner, og har vunnet førsteprisen på Norsk Rakfiskfestival mange ganger. På Noraker Gård har vi oppdrett og foredling av fisk, gardsmatutsalg og omvisninger. Hovedproduktet er rakfisk (mild, lagret og vellagret), men vi foredler og selger også røkt og gravet fisk fra eget oppdrett. Fra 900 meters høyde, blir fjellvann ført i rør med høyt trykk ut i oppdrettsanlegget. I det reine vannet, fossespruten og den streke strømmen, får fisken mosjon og god trivsel - og dette legger grunnlaget for rakfiskens høye kvalitet.
Gårdsbutikken er helårsåpen og har også et rikt utvalg av lokale gårdsmatprodukt, og du finner Noraker Gård langs E16 ca. 4 km nord for Aurdal kirke. I gårdsbutikken kan du få smaksprøver av mild, lagra og vellagra fisk. Du kan også kjøpe vakumpakka fileter eller hel fisk i butt.
Gården har gått fra far til sønn siden 1500-tallet og blir i dag drevet av 14. generasjon ved Nils Noraker.
På bestilling arrangerer Noraker gård omvisninger, møter og selskaper.